Bedrijfsinformatie

Team van de Skilderaai
Welkom op onze site.

De Skilderaai Deken & Smit is een jong schildersbedrijf. Vanwege de jaren lange ervaring van Guus en het jeugdige enthousiasme van Kelvin zijn we per 1 januari 2011 gestart met ons eigen bedrijf De Skilderaai. Guus Deken en Kelvin Smit beheersen het allemaal.

Wij willen elke klus zo mooi als een schilderij afronden:
,,Wij schamen ons als wij iets zouden maken waar we niet achter staan.”

Want hoe belangrijk kwaliteit en ervaring in schilderwerkzaamheden (zowel buiten als binnen), het glaszetten van enkele en dubbele beglazing en wandafwerking (zoals saus- en behangwerk) ook zijn : het gaat er ook om hoe dat werk wordt uitgevoerd en in welke sfeer dat gebeurt. Schilderwerk, glaszetten of behangen. Guus Deken en Kelvin Smit beheersen het allemaal.

De Skilderaai biedt wat dat betreft een totaalplaatje. Vakmanschap met een vriendelijk gezicht. Met De Skilderaai haal je twee vertrouwde gezichten in huis die niet op een uurtje meer of minder kijken. Dat wil zeggen: als een klus af moet, dan wordt er ook net zo lang doorgewerkt tot het werk ook echt af is.” Wie meer wil weten van de ervaren en enthousiaste mensen achter De Skilderaai, kan contact opnemen met Guus (06-22018962) of Kelvin (06-30336750).

Wij streven naar vakmanschap, kwaliteit en service. Voor deze formule bent u dus bij aan ons aan het juiste adres.

Wij zijn ook een leer en opleidingsbedrijf van het Espeq