Glaswerk

Als erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Onze glasleverancier: AGC Glass Group

Isolerend glas

Ter verhoging van uw leefcomfort zijn er diverse soorten isolerende beglazing: normaal isolerend glas en HR++-glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. HR++ geeft de hoogste isolatiewaarde.
Een belangrijke tip voor het onderhoud van uw isolerende beglazing:
laat eens in de 5 jaar de kitzomen controleren door uw glasleverancier en laat de kitzomen eventueel vervangen. Dit voorkomt schade en lekkage van de ruiten.

Glaslatten

Onderhoud van uw schilderwerk is van groot belang waarbij de onder glaslatten het meeste en veel te verduren krijgen. De glaslatten die wij leveren en plaatsen zijn 2x voor behandeld.

Waarbij de onderlatten als neuslatten worden uitgevoerd.

Allerlei soorten glas
  • enkel glas
  • dubbel glas
  • blank glas
  • gekleurd glas
  • gefigureerd glas
  • veiligheidsglas

kunnen door ons geleverd en geplaatst worden.

Ventilatie roosters

Ventileren, voor een gezond en aangenaam leefklimaat. Elke ruit kan voorzien worden van een ventilatie rooster. Dit kan in allerlei kleuren en type. Wij leveren Duco,  Aralco of Buva.

De besparing op uw energieverbruik:

Ervan uitgaande dat een gemiddelde woning ongeveer 20 m² glas heeft, zal het gebruik van HR++-glas ongeveer 600 m³ gas per jaar besparen in vergelijking met enkel glas. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van het stookgedrag en het glasoppervlak. Dit is 200 m³ per jaar meer dan bij gewoon dubbel glas. Bij een gasprijs van 0,67 per m³, bespaart HR++- glas u 400 euro per jaar in vergelijking met enkel glas. (Bron: Ministerie van VROM, dossier energiebesparing).