Tips & Adviezen

HuisSchilderplan ®

Het Sikkens HuisSchilderplan is een meer jaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan ® met de bijbehorende unieke garanties - kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schildersbedrijven. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen. Met het HuisSchilderPlan® bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

Want het biedt u:

  • Zekerheid - Uw woning behoudt zijn waarde en u ontvangt garantie op de kwaliteit van het schilderwerk.
  • Gemak - De Sikkens Quality Painter neemt u het gehele onderhoud uit handen.
  • Woongenot - Uw woning ziet er altijd strak en verzorgd uit.
  • Financieel voordeel - Regelmatig klein onderhoud is voordeliger dan eenmalig groot onderhoud
OnderhoudNL

Schilderonderhoudsplan op maat

Het HuisSchilderPlan® is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan® (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhouds-schema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats.
Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend.