Diensten

Wat doen we

U kunt bij ons terecht voor Binnenschilderwerk en Buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Onze specialist geeft u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Als u wilt weten welke kleuren oorspronkelijk toegepast zijn op uw pand, kan hij een kleurenonderzoek voor u uitvoeren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.
Onze schilders zijn vakmensen met een gedegen opleiding en met liefde voor het vak.
En… met het lage BTW-tarief kan het uitvoeren van schilderwerk voordeliger uitpakken dan u denkt. Als uw woning 2 jaar of ouder is, profiteert u bovendien van het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk.

Als bedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Schilderen

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wandafwerking

Behang is helemaal “in”. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht. Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand:
  • het toepassen van papieren behang, al of niet stripbaar, vinylbehang, glasvlies, scanvlies enz.
  • sausen van muren en plafonds
  • het laten aanbrengen van structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf waardoor uw wand of plafond het aanzien  krijgt van fijn schuurwerk
Steeds geldt: vertonen de wanden en plafonds gebreken, bv. gaten, scheuren en andere oneffenheden, wij lossen dit voor u op. En… met het lage BTW-tarief kan het voordeliger uitpakken dan u denkt.
Glaswerk HR++

Glaswerk

Als erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Tips & Adviezen

HuisSchilderplan®
Het Sikkens HuisSchilderplan is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

 

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen. Met het HuisSchilderPlan® bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

 Schilderonderhoudsplan op maat
Het HuisSchilderPlan® is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan® (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhouds-schema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats.
Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend.

 

Algemene Voorwaarden

OnderhoudNL is de brancheorganisatie van specialisten in vastgoedonderhoud. Onze leden, van zzp’ers tot mkb, houden zich elke bezig met schilderwerk, beglazing, renovatie, restauratie, isolatie en industriële metaalconservering.

Als ondernemersvereniging vertegenwoordigt OnderhoudNL 80% van de branche, gerekend naar het totale omzetvolume van de lidbedrijven en is landelijk actief via sectorverenigingen, regionale- en plaatselijke afdelingen. Het secretariaat is te Gouda gevestigd.

Wie onderneemt in de schilders-, afwerkings- en glaszetbranche (met of zonder personeel) kan niet buiten actuele informatie. Ook moet goed advies op afroep beschikbaar zijn. FOSAG kent niet alleen de branche door en door, maar is de branche. De vereniging wordt volledig gedragen door de leden, die allen zelf branchegenoot en ondernemer zijn. Een betere garantie voor een effectieve belangenbehartiging, zowel individueel als collectief, is er niet.

 

Vraag een offerte aan