Wand en plafondafwerking

Schilder

Wand en plafondafwerking

Behang is helemaal "in". Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep of geheel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes en vakkundig wordt aangebracht. Als het gaat om spuitwerk, behang, glasweefsel of spachtelputz, wij kunnen u in al deze mogelijkheden adviseren welke stijl het beste bij u past. Een combinatie van behang en glasweefsel afgewerkt in bijpassende kleuren van het behang behoort tot één van de mogelijkheden.

 

Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand:
  • het toepassen van papieren behang, al of niet stripbaar, vlies behang, vinylbehang, foto behang, glasvlies, glasweefsel enz.
  • sausen of spuiten van muren en plafonds.
  • het laten aanbrengen van structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf waardoor uw wand of plafond het aanzien krijgt van fijn schuurwerk.

Steeds geldt: vertonen de wanden en plafonds gebreken, bv. gaten, scheuren of andere oneffenheden, wij lossen dit voor u op!
En... met het lage BTW-tarief kan het voordeliger uitpakken dan u denkt.