Binnenschilderwerk
Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven.  Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen.

Buitenschilderwerk

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming.
Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Houtrotreparaties
We werken met Dryflex van het Repair Care-systeem voor preventief en curatief onderhoud van geveltimmerwerk. Dit is een uitstekende en duurzame oplossing voor het behandelen van houtrot: Dryflex van Repair Care is de nieuwe generatie duurzame houtreparatie- en verlijmingstechnologie. Onze medewerkers zijn geschoold om een en ander juist te kunnen toepassen. Dryflex is door en door getest (TNO, IFT en IHD), is in alle seizoenen te gebruiken en is bewonersvriendelijk. Wij zij nu nog beter in staat het geveltimmerwerk van uw woning of bedrijfspand voor u te onderhouden.

Professionele materialen
We werken met materialen van o.a.:       
– Sikkens – Wijzonol – Sigma – Dryflex – Zwaluw – Den Braven – Zusex – 3M – Copenhagen