Diensten

Wat doen we

U kunt bij ons terecht voor Binnenschilderwerk en Buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Onze specialist geeft u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Als u wilt weten welke kleuren oorspronkelijk toegepast zijn op uw pand, kan hij een kleurenonderzoek voor u uitvoeren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.
Onze schilders zijn vakmensen met een gedegen opleiding en met liefde voor het vak.
En… met het lage BTW-tarief kan het uitvoeren van schilderwerk voordeliger uitpakken dan u denkt. Als uw woning 2 jaar of ouder is, profiteert u bovendien van het lage btw-tarief van 9 % voor schilderwerk.

Als bedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

 

Schilderen

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft. Zowel binnen als buiten

Wandafwerking

Behang is helemaal “in”. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht. Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand:
  • het toepassen van papieren behang, al of niet stripbaar, vinylbehang, glasvlies, scanvlies enz.
  • sausen van muren en plafonds
  • het laten aanbrengen van structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf waardoor uw wand of plafond het aanzien  krijgt van fijn schuurwerk
Steeds geldt: vertonen de wanden en plafonds gebreken, bv. gaten, scheuren en andere oneffenheden, wij lossen dit voor u op. En… met het lage BTW-tarief kan het voordeliger uitpakken dan u denkt.
Glaswerk HR++

Glaswerk

Als erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Tips & Adviezen

HuisSchilderplan®
Het Sikkens HuisSchilderplan is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

 

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen. Met het HuisSchilderPlan® bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

 Schilderonderhoudsplan op maat
Het HuisSchilderPlan® is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan® (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhouds-schema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats.
Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens producten en kleurnummers opgetekend.

 

Algemene Voorwaarden

De vakspecialisten aangesloten bij OnderhoudNL maken gebouwen klaar voor de toekomst. Als branche-organisatie zetten we ons in voor duurzaam onderhoud. Van huurwoning tot eigen huis. Van school tot kantoor. Van brug tot booreiland. Door vooruit te kijken, komen we met slimme antwoorden op de vragen van morgen. Zo helpen we onze branche, onze opdrachtgevers en uiteindelijk heel Nederland vooruit.

OnderhoudNL Schilders ondersteunt zelfstandigen en kleine en middelgrote schilders- en onderhoudsbedrijven bij het ondernemen door hen een duidelijk onderscheidend profiel te geven. De sector Schilders kenmerkt zich door een directe relatie tussen ondernemer en opdrachtgever en (ambachtelijk) vakmanschap en staat voor duurzaam schilderwerk.

Vraag een offerte aan